Werken

Kindercentrum Bambino biedt kinderopvang en naschoolse opvang in Curacao. Onze filosofie is dat wij een ontmoetingsplaats willen zijn voor jong en oud. Een plek waar kinderen, ouders en personeel zich thuis voelen. Kenmerkend daarbij is dat we telkens maatwerk willen leveren en daarbij zoveel mogelijk willen tegemoet komen aan de individuele wensen van kinderen en ouders.

Als directie kunnen we dat zeker niet alleen realiseren. Juist de leiders en leidsters op de groepen spelen daarin een hele belangrijke rol. Het is continue van belang om open te communiceren met alle betrokkenen. Wat is belangrijk voor een kind? Welke wensen hebben de ouders? Op welke manier kan ik daar het beste op inspelen? En dan kan het best voorkomen dat je er soms niet helemaal uit komt. Dat is niet erg, als je ook daarover maar durft te praten met collega’s en directie.

Uiteindelijk vinden wij als directie het belangrijk dat je met ons iets moois wil maken van Bambino. We beseffen dat we heel wat van je vragen, maar zullen dan ook alles in het werk stellen om jou op dezelfde wijze tegemoet te treden.

Namens het management,

Bambino Curacao